Klikpad

over oostzaan » bedrijvenloket

Bedrijvenloket

Ondernemen

Oostzaan heeft het streven om een aantrekkelijke vestigingsplaats voor bedrijven te blijven. Door beleidsvorming en uitvoering wordt hier aan bijgedragen.

De gemeente onderhoudt nauwe contacten met het bedrijfsleven.

Het gemeentebestuur gaat regelmatig op bezoek bij bedrijven en voert tweemaal per jaar overleg met het bestuur van de Contactgroep bedrijven Oostzaan.

In dit overleg wordt informatie uitgewisseld en worden onderwerpen besproken die beide partijen aangaan met als doel om het ondernemingsklimaat te optimaliseren.

Hét startpunt van de overheid voor ondernemers

 

Antwoord voor bedrijven Bedrijvenloket


De landelijke website Antwoord voor Bedrijven maakt informatie van gemeenten, provincies, waterschappen en het rijk toegankelijk voor ondernemers. Via Antwoord voor bedrijven krijgt u duidelijkheid over wetten en regels, vergunningen en vereisten en over subsidies die voor u als ondernemer van belang zijn. Daarnaast krijgt u als ondernemer telefonisch (0900 60 80 900), via chat en via e-mail antwoord op uw vragen aan de overheid. Als u altijd op de hoogte wilt zijn van veranderende wet- of regelgeving kunt u de NieuweWetten-app installeren op uw IPhone, Ipad of Android. Deze gratis app attendeert u op wetswijzigingen en nieuwe regels. Heeft u een vraag op het gebied van belastingzaken, personeel of verkoop?
U kiest zelf de onderwerpen die voor u relevant zijn. De app geeft u een melding op maat.

Meer informatie

ga naar de bovenkant van de pagina

Snel navigatie